Soul Journey | Alchemistisch lichaamswerk

Heb je het gevoel dat je vaak in cirkels rondloopt in je leven? Merk je dat er zich steeds thema’s en/of verlangens aandienen, maar begrijp je de boodschap niet? Of je begrijps ze maar waar te beginnen? Zijn er in jouw leven belemmerende verbindingen welke je graag gedag wilt zeggen? Zou het kunnen zijn dat er als het ware een kras op jou zielenplaat zit waardoor jij steeds in een soort lus van herhalingen komt?

Dan kan een Soul Journey je inzicht geven op vragen waar je al langere tijd mee loopt. Door een reis te maken terug op jouw tijdslijn, kunnen we op zoek naar gebeurtenissen die een indruk hebben achter gelaten op je zielenplaat.

Wat voor Journey gaan we maken?

Door middel van voedende gesprekken, verstillende momenten en helende aanraking reizen we samen door jouw tijdslijn. We maken contact met de gebeurtenissen en de daaruit voortgevloeide krassen. We gaan op zoek naar jouw sluiers, energetische stukken en belastende overtuigingen die in de weg zitten. We gaan op zoek naar de patronen in jouw leven.

Een Soul Journey geeft je de mogelijkheid om antwoorden te krijgen waar je al zo lang naar verlangt. Het vergroot je innerlijke en emotionele kracht, zorgt voor meer focus en zorgt voor een grotere zelfredzaamheid in het leven.

Hoe ziet een Soul Journey eruit?

Een Soul Journey, indivudueel of partner journey, kan diverse componenten bevatten maar heeft als basis altijd jouw hulpvraag. Samen kijken we wat voor jou nodig is om de antwoorden te vinden. De standaard componenten van een Soul Journey zijn voedende gesprekken en een luisterend oor. Deze kunnen verstevigd worden door:

Alchemistisch lichaamswerk (helende aanraking) ... te denken aan een Yin met assist en/of YIN- of Lomi Lomi massage/Lichaamswerk. Of een Soulstory fotoshoot ... het neerzetten en aanschouwen van jezelf al dan niet bedrijfsmatig. Zelfs een personal shop moment is één van de componenten want hoe fijn is het om jezelf eens te verwennen met een nieuw setje kleding om jezelf zijn te bekrachtigen?

Samen met jouw partner of je vriend-in?

Als tijdens jouw indivuduele Soul Journey zichtbaar wordt dat het voor jouw proces fijn is om jouw partner of vriend-in erbij te betrekken dan creeeren wij, in samenspraak met jouw partner of vriend-in, daar de mogelijkheid voor.

Samen creëren we dat wat jou weer in je kracht zal zetten zodat jij weer volledig kan stralen.

Samen vinden we jouw weg om te groeien in zelfvertrouwen, zodat je steeds meer durft te gaan staan en je ware zelf te laten zien. Dat jij je krachtiger, blijer voelt, alles makkelijker gaat en er meer balans en rust ontstaat in jou en je leven.

Samen je ontdoen van jouw sluiers.

Mooie vrouw, ik loop graag met je mee totdat jij voelt dat je weer alleen zelf verder kunt en jij weer in vol-ledigheid kunt stralen.

Ik heb vragen of een

afspraak maken?

Meer info over een

Soulstory Fotoshoot?

Wat zijn de kosten van een Soul Journey?