Online Yin therapie

Een YIN Therapie gesprek kun je vergelijken met een goed gesprek met een goede vriend of vriendin over een onderwerp waar jij zelf niet helemaal uitkomt, waarover je piekert of dat je (te veel bezig) houdt. Ons gesprek gaat echter verder dan een gesprek met een goede vriend, immers mijn beeld van jou is nog niet gekleurd door eerdere gezamenlijke ervaringen. Onze gesprekken zijn vanuit neutraliteit. Ik hou je je eigen spiegel voor en daag je zo hier en daar wat uit. De stappen dien je zelf te zetten ik kan je daarbij alleen ondersteunen. Samen kijken we van een afstandje naar jouw ‘probleem’. De sessies krijgen vorm naar aanleiding van jou (hulp)vraag en zullen vrijwel altijd bestaan uit: het gesprek, de stilte, yin yoga en andere reflexie- en ademhalingsoefeningen.

Hoe?

Start direct door hieronder je Onlinebundel te kiezen. Je kunt uit drie mogelijkheden kiezen: Kort en Krachtig, Flexibel of Intensief. Mail of bel daarna je keuze door je telefoonnummer door zodat wij een afspraak kunnen plannen.

De Online sessie verloopt à la Whatsapp of Facetime, met of zonder beeld en kan zowel via je laptop, tablet als mobiel.
Simpel en handig toch?

*Je Online-bundel blijft tot een jaar na afname datum geldig en dient vooruit betaald te worden.

Contact met Wanda via face time of telefonisch is een aanrader!
In februari van dit jaar kwam ik bij Wanda terecht met de vraag of ze mij met Yin Yoga zou kunnen helpen, omdat ik pijnklachten had door een versleten heup. Al de eerste keer bleek mijn bekken ook goed vast te zitten. We hebben twee keer op de mat houdingen kunnen oefenen, toen de Corona het onmogelijk maakte langs te gaan. Inmiddels had ik al meegemaakt dat Wanda heel anders naar de oorzaak van de pijnklachten kijkt dan ik gewend was bij fysio en de arts. Ik blijk al jaren niet meer naar mijn lijf geluisterd te hebben bij alles wat ik meemaakte.

Wanda bood me aan om via face time les te krijgen, maar ik koos voor telefonisch contact omdat ik meer pijn kreeg, die zich uit had gebreid naar mijn schouder. Ik wilde eens rustig vragen kunnen stellen.

Dat was fantastisch.
We namen de houdingen door, maar vooral ook hoe ik al jaren gewend ben om te gaan met pijn, die je nou eenmaal oploopt in het leven. Wanda kon me uitleggen hoe het lichaam daar op reageert en hoe het zelfs correspondeert met organen in je lijf....Tja leren loslaten, durven voelen met je lijf in houdingen die je langer aanhoudt. Maar niet zo fanatiek als ik gewend was om dwars door de pijn heen te gaan.

Na het gesprek stuurde Wanda me een eigen filmpje met wat voorbeeld houdingen op maat, vooral ook voor mijn schouder. Het lukt me nu om veel rustiger met de houdingen om te gaan.
Het past juist in deze tijd om naar jezelf te kijken!
Het werkt!

~ Sara ~

Kort & Krachtig

Online-tegoed 60 minuten €65,-
2 sessies van 30 minuten of 1 van 60 minuten

Incl. 21% btw | Geen verdere verplichtingen

Flexibel

Online-tegoed 180 minuten €180,-
6 sessies van 30 minuten of 3 van 60 minuten

Incl. 21% btw |Geen verdere verplichtingen

Intensief

Online-tegoed 360 minuten €350,-
6 sessies van 60 minuten of 4 van 90 minuten

Incl. 21% btw |Geen verdere verplichtingen