Wat je doet is niet uniek, wie je bent wel

Laat je ware zelf zien!

Jouw authentieke zijn is echt een UNIEK goed. Iets wat een ander niet heeft en niet kan hebben. Wellicht ben jij je daarvan nog niet bewust of houdt iets je tegen om dit deel van jezelf de ruimte te geven.

Ontdek jezelf!

Laat zien wie je bent en wat jou UNIEK maakt.

In deze tijd waarin internet een grote rol speelt, nemen foto’s een steeds belangrijkere plaats in en is het niet alleen leuk om een paar goede foto’s van jezelf te hebben maar ook essentieel. Laat maar zien wie je bent en wat jou UNIEK maakt. Ben en blijf jezelf hiervan bewust als je werkt aan je website of iets post op social media.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Laat jouw beelden de juiste spreken.

Jouw Soulstory Fotoshoot werkt daarnaast ook als een spiegel en helpt je dichter bij je gevoel te komen en contact te maken met jezelf. Denk maar eens wat er gebeurt als er nu een camera op jou gericht wordt. Ook naar jezelf kijken op beeld is heel waardevol. Het geeft je ruimte om objectief te zijn over degene, jezelf, die je ziet op de foto. Het totale proces geeft onbewuste drijfveren weer en helpt jou om deze te gaan herkennen, erkennen en te omarmen zodat jij weer volledig kunt en durft te stralen.


Alberta straalt


Door de shoot heb ik gehoor gegeven aan mijn innerlijke stem die riep. ”Ga spelen in. Laat spontaniteit toe en ga genieten.” En ben ik door Wanda in contact gebracht met mijn authenticiteit en schoonheid. En mijn stralende energie. Deze dag heeft mij herinnerd aan wie ik ben...

~ Alberta ~
Wytse vertelt

De shoot heeft mij geholpen om een oud stuk te mogen helen. Jaren lang vond ik geen enkele foto van mezelf mooi. Ik had moeite om mij te verbinden aan mijn hart.

Het verhaal over Soulstories resoneerde enorm en ik heb ook meteen gereageerd.

De shoot zelf was zo relaxed. De liefde en zachtheid van Wanda lieten mij ontspannen en zorgde voor een heerlijke, ongedwongen ochtend. Ik kon mijzelf laten zijn.

Door de shoot ben ik weer wat dichter bij mezelf gekomen. De foto’s lieten mij zien dat ik meer ben dan een groot en krachtig ruimtepak. Er zit namelijk ook een heel mooi zacht deel in. Het is zo mooi om dat te mogen zien en horen. Het is een spiegel en een constante herinnering aan wie mag zijn.

De shoot heeft mij geholpen om weer meer te mogen verbinden met mijn hart, met wie ik ben.

~ Wytse ~

Waarom Wanda

Fotografie loopt al vanaf mijn geboorte met me mee. De doka van mijn vader, die niet alleen werd gebruikt voor het ontwikkelen van foto’s maar waar ik me ook van herinner dat we aan ‘geest oproepen’ deden. Terug voelend, toen al onbewust bewust dat dit geen spelletje was….

In de tijd dat er nog geen Iphone was, dat nu een ‘echt’ fototoestel bijna tot een luxe artikel maakt, speelde ik al met het fenomeen fotografie. De verwondering wanneer op een wit vel fotopapier waarop ogenschijnlijk eerst niets stond, het plaatje verscheen. Magisch! .... 𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘨𝘪𝘦 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘭𝘦𝘷𝘦𝘯.

Afgelopen tijd ben ik nog dieper in mezelf gaan graven en op zoek gegaan naar de lagen onder hetgeen ik doe met fotografie.

𝘐𝘬 𝘣è𝘯 𝘨𝘦𝘦𝘯 𝘧𝘰𝘵𝘰𝘨𝘳𝘢𝘢𝘧, 𝘪𝘬 𝘣è𝘯 𝘞𝘢𝘯𝘥𝘢.

Waarom doe ik dit? Wat onderscheidt mij hierin? Wat is mijn talent en hoe zie ik (en dus ook jij) dat terug in mijn werk?

Ik leerde daar vooral uit dat ik niet in het klassieke vakje 'fotograaf' thuis hoor. Mijn motivatie om mensen in hun puurste vorm te fotograferen en dat wat hun siert vast te leggen, is niet gebaseerd op het maken van alleen maar mooie plaatjes. Soulstories by Wanda is een ontmoeting waarin jouw verhaal vorm krijgt in woord, beeld en of geluid.

Nee, uiteindelijk gaat het mij niet zozeer om de foto’s alleen, maar om onze ontmoeting en datgene wat daaruit ontstaat. De ontmoeting die zowel over jou als over mij gaat, de ontmoeting die alles in zich draagt om jou te laten zien in jouw puurste vorm.
Als een dans waarin tijd niet bestaat en er ruimte is voor alles. Waarin onze zielen de ruimte krijgen en zich in vertrouwen laten zien.

Wie ben jij? Wat beweegt jou in het leven? Weet je dat al of zou je dat graag willen ontdekken?

𝘑𝘪𝘫 𝘷𝘦𝘳𝘵𝘦𝘭𝘵, 𝘪𝘬 𝘭𝘶𝘪𝘴𝘵𝘦𝘳…𝘬𝘭𝘪𝘬.
𝘑𝘪𝘫 𝘣𝘦𝘸𝘦𝘦𝘨𝘵, 𝘪𝘬 𝘣𝘦𝘸𝘦𝘦𝘨 𝘮𝘦𝘦…𝘬𝘭𝘪𝘬
𝘏𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘸𝘪𝘫 𝘦𝘦𝘯 𝘬𝘭𝘪𝘬?

Daarom Wanda