DE STILLE AAP

Yin Yoga | Massage & Privé retreats


In Guesthouse & apartments 'In de Aap' (Bergen aan zee), verzorg ik o.a dag & meerdaagse privé retreats, Yin Yoga, meditatie en/of Soulstory Fotoshoot zowel Nederlands, Engels als Duits. Ik wil jou inspireren om volledig in je kracht te gaan staan en een betere levens- en werkbalans te creëren. Zodat jij meer ontspannen in het leven kunt staan, ook als het leven soms wat hectisch is.


Graag neem ik de tijd om samen met jou dat te creëren wat jou ruimte geeft.
Ruimte is van onschatbare waarde, als er ruimte is kunnen jouw antwoorden zich ontvouwen.

Toe aan extra verstilling & ontspanning?

"Mede door Wanda twee heerlijke bijkomdagen gehad tijdens mijn verblijf in 'In de Aap. Voelde echt als vakantie! En zoals gewend van Wanda, krijg je precies wat je nodig hebt en doe je precies daar waar je behoefte aan hebt. Ontspannen, vol nieuwe inzichten en inspiratie om weer lekker aan de slag te gaan in het dagelijkse leven. Voldoende ruimte om stil met jezelf te zijn, te reflecteren op je eigen proces. echt thuiskomen bij jezelf! - Ellen

Op maat

Tijdens mijn sessies, dag of meerdaagse retreats begeleid in jouw door middel van verschillende technieken naar volledige ontspanning van lichaam en geest. Er is geen vast programma. Alle activiteiten zijn afgestemd op jouw wensen, behoeften, doelen en proces. Sessies kunnen los of in een persoonlijk retreate geboekt worden, individueel of met een klein groepje (max 3 pers.) Met iedereen heb ik voorafgaand graag een persoonlijk gesprek om samen af te stemmen. Wees gerust nieuwsgierig en durf te vragen naar de mogelijkheden. Meerdaagsen inclusief overnachting mogelijkheden bij Guesthouse In de aap (www.indeaap.com)

Losse sessie Yin Yoga|75 minuten + (max. 3 deelnemers)

€ op aanvraag

Massage|90 minuten

€ op aanvraag

  

Andere mogelijkheden | prijzen op aanvraag

Sauna facititeiten


Arragementen/dag retreat op maat | op aanvraag en in samenspraak


Soulstory Fotoshoot |in de gratis brochure vertel ik over mijn werkwijze | aanvragen via gratis downloads