Zacht & Organisch & Verantwoord & Duurzaam

De wereld een beetje mooier maken, dat is de filosofie van Z.O.V.D. De eerlijke, duurzame verantwoorde kleding van Z.O.V.D. is gemaakt van de duurzame Bamboe vezel. Wij werken alleen met deze kwaliteit stof in diverse kleuren. Op maat gemaakt en jij bepaalt de kleur.

Bamboe is een sterk grassoort dat kan groeien zonder gebruik van pesticiden, en dat is beter voor het milieu. Het groeit bijzonder snel en heeft daar weinig water voor nodig. Van zichzelf is bamboe dus een heel duurzaam gewas!


Eigenschappen van Bamboe kleding

Bamboekleding is super fijn om te dragen. Het is namelijk super zacht. Verder is het ook van nature anti-bacterieel. En verder kan het 60% meer vocht opnemen dan katoen waardoor je langer fris blijft.

Ik ontwerp, produceer en begeleid alle kleding zelf, vanaf het unieke ontwerp tot aan het versturen. Het verpakkingsmateriaal waarin je je kledingstuk ontvangt, bestaat uit een tasje gemaakt van "oude" vitrage stalen. Dit alles maakt de kleding van Z.O.V.D. by Wanda eerlijk, duurzaam en verantwoord. Zo lever ik op mijn manier mijn bijdrage aan de bewustwording over duurzaamheid. Door het aanschaffen van Z.O.V.D. kleding draag jij dus ook bij aan het groen houden van onze planeet.

Samen maken wij het verschil.

Onze planeet is uniek en onvervangbaar, daarom verdient het ons respect en onze zorg. Door iets moois en duurzaams in je kledingkast te hebben zul je niet alleen een bijdrage leveren aan het beschermen van de aarde.


Wanda - Moeder van Z.O.V.D.