Bevrijdt je energie

Alchemistich lichaamswerk is gericht op het ontpantseren van je lichaam en je te ontdoen van lichaam van fysieke, emotionele en energetische blokkades, remmingen en inprentingen. Door gebeurtenissen die ons overrompelen en door onze neiging om sociaal geaccepteerd te worden, onderdrukken we emoties en natuurlijke, spontane, lichamelijke impulsen en instincten. Zo bouwen we ons pantser op en leven we een aangepast en strategisch leven.

Door ademhaling- en lichaamswerk kan bevroren energie weer smelten. De essentie van body de-armouring is met aandacht aanwezig te zijn bij en in je lijf. Daardoor laten vastgehouden emoties, spierspanning en opgeslagen ballast los. Body de-armouring bevordert dat door aanraking, ademhaling, klanken, energetisch werk en een liefdevolle intentie. Het resultaat is een leven met meer vertrouwen, vreugde, vitaliteit, verbinding, vrede en vrijheid.

Samen creëren we dat wat jou weer in je kracht zal zetten zodat jij weer volledig kan stralen.

Samen vinden we jouw weg om te groeien in zelfvertrouwen, zodat je steeds meer durft te gaan staan en je ware zelf te laten zien. Dat jij je krachtiger, blijer voelt, alles makkelijker gaat en er meer balans en rust ontstaat in jou en je leven.

Samen je ontdoen van jouw sluiers.

Mooie vrouw, ik loop graag met je mee totdat jij voelt dat je weer alleen zelf verder kunt en jij weer in vol-ledigheid kunt stralen.

Wil jij;

Wil je meer contact met je lichaam?
Wil je makkelijker je emoties kunnen uiten?
Wil je beter luisteren naar je hart?
Vind je het moeilijk om je grenzen te bepalen en aan te geven?
Wil je een diepere connectie maken met jezelf?
Wil je vrij zijn van patronen en belemmeringen die je ervan weerhouden om je authentieke zelf te zijn?
Verlang je naar een zacht, open sensitief en stralend lichaam?
Wil je vrij zijn van spanning en blokkades?

Dan is een body de-armouring sessie echt iets voor jou!

Review Tanja

Elke sessie is geweldig bij Wanda. Het is er niet zómaar een! Heb inmiddels diverse vormen van lichaamswerk en massage mogen ervaren maar de YIN & Body De-Armouring springen er wel uit. Een cadeau voor jezelf en je ziel maar ook echt voor je bindweefsel, energiebanen, zenuwstelsel en onopgeloste blokkades/trauma's in je lijf. Ik voel mij na iedere sessie weer herboren. Mijn motto: als je veel van je lijf vraagt, moet je het ook veel teruggeven. Met de speciale sessies bij Wanda geef ik mijn lichaam wat het verdient.

Review Eva

Een Body De-Armouring bij Wanda voelt voor mij iedere keer weer als een cadeautje aan mijzelf. Wanda verstaat haar vak en dit doet ze met veel liefde en overtuiging. Ze is professioneel, creëert een veilige bedding, besteedt veel aandacht aan haar klanten en neemt alle tijd voor haar behandelingen. Dat maakt haar uniek. Iedere behandeling is voor mij meer dan de moeite waard om de afstand te overbruggen.